top of page

Vår

Sommer

Høst

Vinter

Vi jobber etter årstider og tilbyr unike opplevelser der du som besøkende får oppleve litt av hvert. Det vi serverer i det arktiske nord og Finnmarksvidda, er det ikke vi som bestemmer – men naturen rundt oss.

Fra november til mars kan du forvente deg en skreddersydd opplevelse med unike innslag, som nordlyset, reinsdyr, isbading, snøskuter, isfiske, hundekjøring og selvfølgelig en eksklusiv smak fra vidda.

I mai består livet vårt av late dager på isen med isfiske, samtidig som vi venter på at de første reinkalvene skal se dagens lys. Livet på vidda byr også på en helt egen matopplevelse. I denne perioden er det mulighet for overnatting.

Fra juni til august kan du ta del i en guidet tur i naturen, tilbake i tid for å se hvordan naturen har blitt brukt som både matkammer og apotek. Vi serverer god mat og det er muligheter for overnatting.

I juli tar vi deg med over dødsfjellet, der vær og vind kan snu fra en varm sommerdag med solskinn til full vinter på kort tid. Turen avsluttes med en unik opplevelsestur med reinkalver og matservering. Begrenset med plasser. Denne turen er kun mulig å gjennomføre 4-5 dager i året.

I september kan du oppleve en tur til reingjerdet. Denne opplevelsen viser deg rett og slett hvordan maten blir til. På denne opplevelsen er du ikke gjest, men en deltager på lik linje med resten av familien. Turen avsluttes i lavvoen med matservering. Begrenset med plasser. Denne turen er kun mulig å gjennomføre 3 dager i året.

Send oss gjerne forespørsel om pris og ledig plass. De unike turene i juli og september fylles opp raskt.

Arctic Urbi for en hver sesong

bottom of page