top of page
21. nov. 2022
I dag startet første prøveproduksjon
I dag startet første del av prøveproduksjon av det som skal være de første produktene i sin kategori. Vi kommer først å fremst til å ha...
7. nov. 2022
Urter i olivenolje
Det går fint an å lage dressing av urter og olivenolje. Varm oljen litt, tilsett ønsket smak og lukk igjen i rene glassflaske eller...
28. okt. 2022
Sitat: "Du kan så mye at du burde vært lege..."
Ja - ja, tenkte jeg. Det var sikkert mye informasjon til barn å ta til seg :) Vi samer kan mye, alle er på en måte professoren i sitt...
28. okt. 2022
Fin tilskudd av vitaminer
Ulike vitaminer er å finne i ulike bær og planter. Dette viste du allerede, så det er ingen nyhet i seg selv. Men viste du at blodpølser...
25. okt. 2022
Reinen - Boazu
Dán gova lean viežžan Ponga girjjis, Biebmu ja Dálkkas sámis. Sávan dat addá buori gova bohccos go vuos ságastit bohcco birra. Dette...
24. okt. 2022
Vi kan komme til deg
Vi driver med kulturformidling i ulik grad. Om du ønsker å høre hva vi kan tilby, ønsker vi at du tar kontakt med oss. Sett under ett er...
24. okt. 2022
Sámi giellavahkku
Sámi giellavahkku Áigodagas golggotmánu 24. - 30. b. 2022 (vahkku 43) lea sámi giellavahkkui Giellavahkku. Sámi giellavahku ulbmilin lea...
6. okt. 2022
"Den koker vi" - som han sier på godt norsk
Det er ikke rart at vi koker det meste av kjøttet eller fangsten. Kokt fisk smaker like bra som stekt. Rypa derimot, den må bare stekes....
5. okt. 2022
Samisk i skolen - samisk språk og kulturformidling
Alle elever i grunnskolealder som bor i forvaltningsområdet for samisk språk har rett til opplæring i nordsamisk, sørsamisk eller...
bottom of page