top of page
Reinsdyr gjeting

Vårsesongen

Gjennom våren, fra april til mai, kan du eksklusivt bli med oss ​​for å ta del i en dag i livet som reinsdyrhyrder. På denne tiden av året starter vi trekningen, nyter livet mens vi ser reinsdyr føde kalver, beskytter dem mot rovdyr. Vi isfisker og nyter livet som nomader.

Du kan enten bli med oss ​​for en dag fra Alta og opp til flokken, eller over noen dager mens vi trekker. For trekningen er det krav. Vi kan ikke love at du vil oppleve det fineste været eller smake på en bestemt type meny. Du vil ikke finne en lignende dag eller en lignende meny, og derfor vil du ikke bli en passiv gjest. Du vil bli overrasket, det kan vi garantere. Du vil kjenne på verdsettelsen vi har for det naturen gir, dets verdi, kjærlighet og respekt. Vi ser for oss at du forlater oss som ambassadører for hva Finnmark kan være, både med tanke på smak og opplevelser.

Vi er etablert i Guovdageaidnu / Kautokeino og Alta. Med oss ​​får du møte naturen på en unik måte, smake på det den har å tilby, og delta i de mest unike reisene.

Denne turen passer for alle, fra 6 år og oppover. For trekningen må du tåle å bli utfordret ved å leve utendørs. Vi har ingen toaletter eller hus. Vi bor i en lavvo.

Turen inkluderer utleie av snøscooter, drivstoff, vinterdress, hjelm, balaklava, sko og hansker, mat og nødvendig utstyr er inkludert. Personlige eiendeler som medisin, osv., er ditt ansvar.

Med unntak av personlige eiendeler som medisin så dekker vi alt, powerbank for lading av telefon, osv.

The Great Arctic North logo
Opplev livet som en nomade på våren fra April til mai. Reis til Sápmi i Alta og Beaskáđas.

Viste du?

 

Reinsdyrkjøtt er det sunneste kjøttet i verden. I tillegg til vitaminer og mineraler, inneholder det også omega 6.

Praktisk info

Sesong

April til mai

Varighet

3 timer (tid fra du ankommer til start punktet).

Migrering med regnsdyrene er 3 dager per gruppe.

Aldersgrense

6 år

Antall påmeldte

Reinsdyrflytting

Maksimum påmeldte: 4

Dagstur

Minimum påmeldte: 2

Maksimum påmeldte: 6

Viste du?

 

Reinsdyrkjøtt er det sunneste kjøttet i verden. I tillegg til vitaminer og mineraler, inneholder det også omega 6.

bottom of page